گروه اقتصادی: اقدام یکی از آژانسهای هواپیمایی اینترنتی در تخفیف در قیمت فروش بلیط هواپیما، در حال صورت گرفت که انجمن نظارتی مربوطه به جای تشویق شرکت ها برای فروش ارزان قیمت بلیط به مسافران، این آژانس را تنبیه و برای آن اخطار صادر کرده است!
گروه اقتصادی: معاون نظارت سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان اعلام کرد: شرکتهای هواپیمایی که خودسرانه و بدون هماهنگی با کارگروه تنظیم بازار اقدام به افزایش قیمتها کردهاند، برای آنها پرونده گرانفروشی تشکیل و به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
گروه اقتصادی: فروش یک محصول توسط تولیدکنندگان به واحدهای صنفی معادل قیمت درج شده روی محصول یا با قیمتی بسیار نزدیک به قیمت نهایی، نرخ گذاری محصولات را با چالشی جدی مواجه کرده است و بعضا شاهد فروش اقلام مختلف با قیمتی بالاتر از قیمت درج شده روی محصولات هستیم.
گروه اقتصادی: در حالیکه صنایع لبنی طبق عادت همیشگی، بدون مجوز و خودسرانه قیمت محصولاتشان را افزایش دادهاند، از سوی ستاد تنظیم بازار اعلام شد که هیچ قیمت جدیدی از سوی کارگروه تنظیم بازار برای این بخش مصوب نشده و کارخانهها در صورت افزایش قیمت، تخلف کردهاند. اما مشخص نیست چرا با این تخلفات برخورد نمیشود!؟...
گروه اقتصادی: رئیس اتاق اصناف ایران اعلام کرد: اصناف هیچ نقشی در تعیین قیمت کالاهای تولید داخل و یا وارداتی ندارند و لازم است موضوع گرانی از گرانفروشی تفکیک شود.
گروه اقتصادی: در حالی بازار حملونقل هوایی کشور همچنان در نابسامانی به سر می برد که برخی ایرلاینهای بزرگ کشور از یک شگرد جدید برای تداوم گرانفروشی رونمایی کردهاند.
گروه اقتصادی: درپی افزایش قیمتها در بازار لوازم خانگی و احتکار و اختفای کالا در این بخش، رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی گفت: فروشندگان کالایی ندارند که بفروشند، فروش کالاهی ویترین هم که وجهه خوبی ندارد. این در حالی است که واردات هم ممنوع شده است و تولیدکنندگان به تعهد خود عمل نکرده و تولید را کم ...
گروه اقتصادی: رئیس سازمان حمایت از تشدید بازرسی بازار و ۵۱۰ هزار انبار کالا خبر داد و گفت: از ۲۸ خرداد همه کالاها و خدمات باید زیر ۱۰ درصد افزایش قیمت داشته باشند و اگر مردم خلاف این موضوع را دیدند با سامانه ۱۲۴ تماس بگیرند.
گروه اقتصادی: افزایش ۳۵ تا ۴۰ درصدی قیمت لوازم خانگی تولید داخل از ابتدای سال تا کنون در کنار ادعای مطرح شده توسط واحدهای فروش مبنی بر توزیع قطره چکانی محصولات توسط تولیدکنندگان، به روشنی گویای بحرانی جدی در حوزه لوازم خانگی است.
گروه اقتصادی: با وجود پرداخت بیش از ۶۲۲ میلیون یورو ارز دولتی با یارانه (دلار ۳۸۰۰ تومانی) برای واردات خوراک دام و طیور، قیمت گوشت مرغ افزایش داشته که مرغداران دلیل آن را بالا بودن قیمت خوراک مرغ اعلام کرده و می گویند" واردکنندگان خورک مرغ را ۷۰ تا ۱۰۰ درصد گرانتر از آنچه باید میفروشند و خبری از ...
گروه اقتصادی: در بازه های مختلف زمانی، با افزایش نرخ دلار، قیمت محصولاتی که حتی در گذشته تامین شده با افزایش قیمت روبرو میشوند که فروشندگان معتقدند در فضای تجارت برای جلوگیری از ورشکستگی و کاهش سرمایه در گردش باید با افزایش نرخ ارز، قیمت محصولات افزایش یابد.
گروه اقتصادی: در حالی که پس از انتشار خبر اختصاص ارز دولتی به شرکتهای واردکننده موبایل قرار بود قیمت موبایل براساس همین نرخها کاهش پیدا کند، همچنان در بازار هیچ کاهش قیمتی رخ نداده و فروشندگان به سبک و سیاق گذشته خود ادامه میدهند.
گروه اقتصادی: با اعلام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر جبران زیان افرادی که با گرانفروشی مواجه شدهاند، فروشندگان و خریداران از این پس باید نسبت به فاکتورهای رسمی حساس باشند تا بتوانند با استناد به این فاکتورها مشکلات مربوطه را پیگیری کنند.
گروه اقتصادی: یکی از واردکنندگان گوشیتلفن همراه که ۱۳ هزار موبایل با ارز دولتی وارد کرده بود، هر موبایل را ۴۰۰ هزار تومان گرانتر فروخت و بیش از ۵ میلیارد تومان تخلف کرد.
گروه اقتصادی: پس از اعلام تخلف یک شرکت در گرانفروشی و احتکار موبایل و اولتیماتوم یک هفتهای سازمان حمایت به متخلفان، برخی واردکنندگان و عمدهفروشان موبایل از ترس جریمه 5 برابری، شگرد جدیدی را برای ارزانی دروغ و فروش نمایشی به کار گرفتهاند.
گروه اقتصادی: در حالی قیمت برنج وارداتی بر اساس آمارهای رسمی منتشر شده بیش از ۴۴ درصد نسبت به سال گذشته افزایش قیمت را تجربه کرده است که این محصول بیش از ۵۰۲ میلیون یورو ارز دولتی از ۲۱ فروردین ماه دریافت کرده و به گفته مدیرکل تنظیم بازار وزارت جهاد کشاورزی این افزایش قیمت غیرقانونی بوده و دستگاههای ...
گروه اقتصادی: رئیس اتاق اصناف ایران با بیان اینکه گرانی پذیرفته شده است گفت: میان گرانی و گرانفروشی فرق وجود دارد؛ موضوع گرانیهای اخیر ربطی به مجموعه بازار کشور ندارد.
گروه اقتصادی: وزیر ارتباطات با تشریح جزئیات نخستین برخورد با واردکنندگان متخلف موبایل، گفت: یک شرکت 20 هزار آیفون وارد کرده که 15 هزار تای آن را دومیلیون تومان گرانتر فروخته و 5 هزار گوشی را احتکار کرده است.